Wil jij sterker worden in de natuur?

Afgelopen week zijn we weer gestart met de tweede editie van het ‘FIT de grijze maanden door’ traject. In dit traject kun je onder andere kennis maken met Outdoor Training. Maar wat is dat precies? En belangrijker: waarom zou jij mee doen?

Sinds een jaar of twee organiseren wij outdoor trainingen op de Groesplaat in Oudendijk. Een schitterend stukje natuur aan de rivier. In kleine groepjes beginnen we daar 2 x per week de dag met een outdoor training.

Tijdens een outdoor training leer je hoe je door prikkels van moeder natuur jouw lichaam stap voor stap sterker maakt. Samen doen we leuke oefeningen, krijg je van ons tips en zijn we als groep actief bezig in de buitenlucht.Een reactie van 1 van onze deelnemers

“Na 1,5 jaar outdoortraining kan ik o.a. planken, opdrukken, met 2 voeten tegelijk een trap opspringen en in ijskoud water de tafel van 7 terugtellen! En dat allemaal met de visie: niets moet, alles mag op je eigen manier. Wat een kick geeft dat!

“Mooie bijkomstigheid is dat ik mijn lichaam en brein steeds beter leer kennen in een hele fijne, gevarieerde groep waarin we gezamenlijk de meest te gekke uitdagingen aangaan.”


Doe jij dit jaar mee?

Stel je eens voor hoe jij je voelt als je jouw dag start met een lekkere training in de natuur?

Maak je lichaam sterker en leer tijdens leuke trainingen hoe je stap voor stap fitter wordt. Deze maand starten we weer met een nieuwe editie van het FIT de grijze maanden door traject.

Wil je meer weten? Plan dan een gratis intake. Ook voor al je vragen kan je een intake plannen.


Wat gaan we doen?

1 – Je neemt deel aan 2 groepssessies over voeding en leefstijl, waarin je leert hoe je door simpele aanpassingen in je voeding en leefstijl met meer energie de herfst en winter in gaat.

2 – Je maakt kennis met outdoor training, waarin je ervaart hoe je door in de natuur te zijn en te trainen met je eigen lichaamgsgewicht, eenvoudig fitter kunt worden.

3 – We werken samen aan jouw specifieke doelen onder begeleiding van onze professionals tijdens een drie maanden durend Medisch Fitness traject.

Kosten: 172,50,-
(3 maanden medische fitness 2x per week: 57,50,- p.m.)
(2 sessies voeding en leefstijl: normaal 160,- nu gratis)
(Kennismaking outdoor training: normaal 7,50 per training, nu gratis)

Ontvang onze nieuwbrief

Wil je graag tips over gezondheid en beweging? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.