Wil jij fitter het najaar in?

Wil jij dit jaar jouw goede voornemens al voor de kerst hebben afgevinkt? Wil jij fitter en energieker door de herst en winter? Dan hebben we iets leuks voor je.

Vorig jaar hebben we met een groep deelnemers iets nieuws geprobeerd. In plaats van te starten met de traditionele goede voornemens in januari hebben we dat aan het einde van de zomer gedaan.

Samen zijn we aan de slag gegaan met training, voeding en leefstijl. Met hele mooie resultaten. En we hebben veel positive reacties van jullie gekregen. En daarom gaan we het dit jaar opnieuw doen!Doe jij dit jaar mee?

We hebben dit jaar plek voor 10 personen. Wil jij graag werken aan je gezondheid? Fitter worden en met meer energie de grijze maanden door? Dan is het ‘FIT de grijze maanden door’ traject iets voor jou.Wat gaan we doen?

1 – Je neemt deel aan 2 groepssessies over voeding en leefstijl, waarin je leert hoe je door simpele aanpassingen in je voeding en leefstijl met meer energie de herfst en winter in gaat.

2 – Je maakt kennis met outdoor training, waarin je ervaart hoe je door in de natuur te zijn en te trainen met je eigen lichaamgsgewicht, eenvoudig fitter kunt worden.

3 – We werken samen aan jouw specifieke doelen onder begeleiding van onze professionals tijdens een drie maanden durend Medisch Fitness traject.

Kosten: 172,50,-
(3 maanden medische fitness 2x per week: 57,50- p.m.)
(2 sessies voeding en leefstijl: normaal 160,- nu gratis)
(Kennismaking outdoor training: normaal 7,50 per training, nu gratis)
Doe jij mee?

Wij hebben 10 plaatsen beschikbaar voor mensen die graag fitter en met meer energie de grijze maanden door willen.

Wil je meer weten? Plan dan een gratis intake. Samen kijken we of dit traject goed bij je past. Uiteraard krijg je ook antwoord op al je vragen.

Ontvang onze nieuwbrief

Wil je graag tips over gezondheid en beweging? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.